Despre Romania si Romanism

PAI PRIMUL PAS DIN ROMANIEA SA FACUT CU MINCIUNA, PANA SA PLECE NICOLAE CEAUSESCU AU MURIT CATI -VA OAMENI DUPA LOVITURA DE STAT DATA DE COMUNISTUL CAGHEBISTUL ILIESCU AU MURIT 1700 DE OAMENI SI DUPA ACEIEA SA OCUPAT SPECIEAL DE DEZASTRUL TARI DE TOT CE SA INTANPLAT IN ROMANIA E DEVINA NUMAI ILIESCU SI PARTIDUL LUI !

Elena Niculescu

Astazi se implinesc 23 de ani de la declansarea evenimentelor din Timisoara in 1989.

“Romania a dat Europei ceea ce Europa nu-i va da niciodata inapoi!”.
A-ti pastra identitatea nationala si a asigura recunoasterea valorilor nationale ar trebui sa fie prioritatea fiecarei natiuni si a conducatorilor de drept a acesteia.
Dar ce se intampla in Romania zilelor noastre?
Romanii sunt mai dispersati in lume si mai invrajbiti ca oricand pentru ca nimeni nu are interesul sa-i reuneasca sub tricolor.
Conducatorii isi amintesc de romanii din diaspora numai atunci cand acestia trebuie sa voteze, altfel acestia sunt uitati, neglijati, indepartati, interesul major fiind ca acestia sa munceasca in afara si sa trimita bani acasa pentru cresterea veniturilor la PIB prin atragerea contravalorii exportului de forta de munca.
Este o abordare incorecta a grijii pentru conationalii de acasa si din strainatate, stiut fiind ca in ultimii ani foarte multe familii s-au destramat…

View original post 77 more words

Advertisements

About ionescut1

buna ziua !
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.